· Actualitzar els coneixements i dinàmiques d'actuació dels professionals de cuina que treballen amb pacients que pateixen disfàgia i prebisfàgia.
· Conèixer i prevenir els causes, els signes i els factors de risc de la disfàgia i prebisfàgia.
· Conèixer i aplicar la textura recomanada pels professionals en benefici del nostre pacient amb disfàgia i prebisfàgia.
· Millorar la qualitat de vida dels nostres pacients.
· Prevenir entre tots la desnutrició, deshidratació i milloral'estat nutricional dels pacients adults de manera segura i eficaç.
· Minimitzar entre tots els professionals les seqüeles de la disfàgia.
Cuina
Competències tècniques específiques o sectorials
Definició
Realitzar el conjunt d'operacions destinades a satisfer les necessitats d'alimentació dels usuaris dels centres i serveis municipals en condicions òptimes i adequades a les particularitats de cadascú.
La competencia implica ...
Tractament dels aliments atenent els criteris d'higiene i manipulació establerts en cada cas.
Preparació dels plats dels menús seguint les normes alimentàries, les dietes determinades per a cada usuari/ària i les tècniques culinàries adequades a cada preparació i presentació.
Preparació dels plats dels menús seguint les normes alimentàries, les dietes determinades per a cada usuari/ària i les tècniques culinàries adequades a cada preparació i presentació.
Nivells
Bundle name
Acció formativa del BAF

Canal
Presencial
Durada
4,0h